Wij doen er alles aan om de productfoto's van onze items zo duidelijk mogelijk te maken, zodat je zeker weet dat wat je hebt besteld ook echt is wat je hebt besteld. Mocht je toch nog meer willen weten over een product, mail of DM ons dan vooral jouw vraag om teleurstellingen achteraf te voorkomen. Op Instagram staan een heleboel foto's van happy customers zodat je de items goed kunt zien.

Mocht jouw bestelling toch niet helemaal naar wens zijn dat heb je het recht om je bestelling binnen 14 dagen na ontvangst van je bestelling te retourneren. Zodra we jouw retour binnen hebben streven we ernaar het aankoopbedrag binnen 14 dagen op jouw rekening teruggestort te hebben. De kosten van het retourneren van jouw pakketje zijn voor eigen rekening. De kosten zijn gelijk aan de kosten van de heenzending. Retourzendingen worden alleen geaccepteerd als de producten ongedragen en onbeschadigd zijn en in de originele verpakking zitten, denk hierbij aan aangechte kaartjes, verpakkingen, etc. Als je als consument te ver gaat in het uitproberen en er is schade ontstaan, dan moet je dit gebruik als consument zelf vergoeden. Om gebruik te maken van jouw retourrecht kun je contact opnemen met info@northjewellery.nl

Let op: Sieraden mogen wegens hygiënische redenen niet worden geretourneerd.

 

Heb je een vraag of klacht over je bestelling? Neem dan ook zeker contact op via info@northjeweller.nl. Dan kijken wij wat we voor je kunnen betekenen. Wacht niet te lang met het contacteren bij een klacht over een product, contact ons het liefste binnen een dag. Wij kunnen namelijk na een aantal dagen niet meer inschatten of het product zo bij jou is geleverd is of dat jij als klant verkeerd met het product bent omgegaan.